Forside


 Nyttig informasjon


Gode råd når du trenger advokat.

Her kan du få veiledning og råd om hvordan du bør gå frem når du skal kontakte advokat.
Du kan blant annet få en liten orientering om hvordan advokater beregner sine salærer eller hvilke rettigheter du har dersom advokaten ikke innfrir dine forventninger til tjenestene vedkommende tilbyr.
Det kan være fordelaktig å løse en tvist før den havner i retten. Dette kan du få god hjelp til av en advokat, og det kan være nyttig for deg å vite at de fleste saker disse aldri havner i noen domstol, men blir løst ved hjelp av advokater.

Les mer »


Sørg for å få oppdragsbekreftelse fra din advokat
Rettshjelpere er ikke forpliktet til å gi deg oppdragsbekreftelse, men de aller fleste vil bekrefte oppdraget, samt gi et tids/prisestimat på samme måte som advokatene gjør. Derfor, dersom advokaten aksepterer oppdraget og tar din sak, skal advokaten gi deg en skriftlig oppdragsbekreftelse der det bør fremgå hva advokaten mener bør gjøres i din sak.
 
Hva er en advokatfullmektig
Mange advokater har ansatt advokatfullmektiger. Advokatfullmektiger er jurister uten egen advokatbevilling, men som i mange tilfeller "går i lære" hos advokaten.
Det er alltid advokaten som påtar seg oppdraget som står ansvarlig for saken, og ved bruk av fullmektig skal det av all korrespondanse fremgå hvem som er ansvarlig advokat.
Salæret til advokater Les mer »


Trenger du advokat? Få tilbud fra flere advokatfirma og advokater


Fyll ut skjema under - Sammenlign tilbud fra flere før du bestemmer deg. Tjenesten er helt gratis og uforpliktende!

Om oss

Tjenesten Leads skal hjelpe deg som forbruker til å gjøre bedre og mer opplyste kjøp av varer og tjenester. Det er populært å sende et oppdrag ut på anbud.

Ved å benytte denne tjenesten, sikrer vi deg seriøse henvendelser på ditt prosjekt. De siste årene har Leads hjulpet tusenvis av personer med innhenting av pristilbud via web.

Leads har siden 2004 jobbet eksklusivt med webtjenester og flere av våre kunder er ledende aktører i sin bransje.

For mer informasjon om Leads AS, se www.leads.as


Om oss
© 2010-2020 Leads AS - epost: post@leads.as
Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.